Heerlijk wonen aan het water

Zoals de naam al aangeeft, ligt Ons Woonhart in het hart van de wijk. De twee rijen woningen waarvan allereerst de zijde van de Bouwkamp wordt aangeboden liggen beide achter het CPO II. Bij veel belangstelling worden de woningen aan de Waker (zijde OBS Villa Nova) ook meegenomen.  

Dichtij de locatie is een prachtig park aangelegd waar jong en oud kan genieten van de mooie groene omgeving. Deze groene long van Het Onderdijks zal deels doorlopen in het gezamenlijke plein, waar een mooie ontmoetingsplek onstaat voor de hele wijk.

Afbeelding
Afbeelding
Het Onderdijks

Prachtig gelegen aan de IJssel en in de nabijheid van het nieuwe treinstation Kampen Zuid is de nieuwe woonwijk Het Onderdijks in ontwikkeling. Het is een aantrekkelijke, ruim opgezette woonwijk met veel groen. Het Onderdijks is een echte familiewijk met een basisschool, peuterspeelzaal en een BSO. Tevens is er een kunstgrasveld en genoeg plekken voor de kinderen om te spelen en ontdekken. Samen met bewoners wordt de openbare ruimte en de speelplekken zo mooi en veilig mogelijk ingericht. Kijk voor meer informatie over deze leuke wijk op hetonderdijks.nl en facebook.com/hetonderdijks.

Ligging van het plangebied en bijzonderheden

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding