13-07-2017 Startbijeenkomst CPO III

Het is zover. CPO III Ons Woonhart komt eraan. Op 13 juli 2017 is er een informatieavond bij Villa Nova om 19.30 - 20.30 uur. Architect Lucien Hamerpagt, makelaars Alex van Erven en Jeroen Hofstede uit Kampen zijn deze avond aanwezig om iedereen te voorzien van informatie en vragen te beantwoorden. Mocht je alvast een impressie willen krijgen of inspiratie opdoen wat er allemaal mogelijk is bekijk dan Jouw Huis.

Kom gerust langs als je meer wilt weten over Ons Woonhart!

Indien je niet in de gelegenheid bent om deze avond te bezoeken, bespreken wij graag op een ander moment alle wensen en mogelijkheden. Je kunt bellen met Alex Makelaars, Sinke of Van den Berg Groep.

 

01-02-2016

Na de startbijeenkomst eind november van Ons Woonhart II hebben veel geïnteresseerden zich gemeld. Er was direct daarna zoveel belangstelling en enthousiasme dat het na 6 weken tijd is uitverkocht. Geïnteresseerden kunnen zich zeker nog melden, je komt dan op een wachtlijst te staan. Of je bent een van de eersten die zich kandidaat stelt voor misschien wel een Ons Woonhart III.

Ook zijn de eerste woningen van het eerste CPO project deze week opgeleverd. De trotse eigenaren kunnen nu in hun eigen ontworpen huis in de rij gaan wonen. 

Afbeelding

26-11-2015

Geslaagde startbijeenkomst voor Ons Woonhart II

Vorige week donderdagavond was om 19.30 uur bij het frisse en nieuwe OBS Villa Nova een informatie bijeenkomst voor Ons Woonhart II. Na het succes van het eerste CPO project Ons Woonhart waarbij alle woningen zijn verkocht en de eerste binnenkort worden opgeleverd volgt nu een tweede project. 

Naast veel geïnteresseerden die binnen kwamen om meer te weten over de woningen, waren er ook aantal bewoners van het eerste CPO project aanwezig om hun ervaringen te delen over het proces. Wethouder Ekker en Ellen Beijer waren namens de gemeente aanwezig zij waren ook bij het eerste CPO project betrokken. Architect Lucien Hamerpagt en makelaars Alex van Erven en Jeroen Hofstede uit Kampen waren deze avond aanwezig om iedereen te voorzien van informatie en vragen te beantwoorden van alle aanwezigen. Er was onder de geïnteresseerden veel enthousiasme en de vervolgacties zijn al ondernomen om voor deze mensen hun eigen huis in de rij te realiseren.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dit worden jouw buren! De vereniging Ons Woonhart op de locatie.

Afbeelding

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Afbeelding

Leuk artikel in De Stentor, hierdoor is er ook belangstelling van mensen die nu buiten Kampen wonen!

De eerste informatie bijeenkomst op 12 september in het Stadhuis was erg leuk! Enthousiaste mensen gesproken die nu al dromen over hun prachtige woning. Tweede bijeenkomst maandag 16 september stadhuis Kampen, 19.30 uur. Derde informatie bijeenkomst 26 september Stadhuis Kampen, 19.30 uur. Schrijf je deze maand in en krijg 10% korting op de grondprijs van de gemeente Kampen!!

 

 

Wethouder Janita Tabak en architect Lucien Hamerpagt

Onthulling op 5 september van het bouwbord door wethouder Janita Tabak en architect Lucien Hamerpagt.

Afbeelding

Woonbeurs Kampen. Vele mensen gesproken die erg enthousiast zijn over de mogelijkheden van het project. Wonen zoals jij wilt op een prachtige plek aan het water en bij het park voor de scherpste prijs.